Alain Salvador, 26 de ani, s-a prezentat în faţa chef-ilor cu tartar de legume, organe de pui (inimi şi pipote) şi ou ochi.
El le-a explicat acestora că în viaţa de zi cu zi este artizan, face bijuterii, şi că a făcut timp de două luni cursuri de limba română, iar că restul a învăţat acasă.
Întrebat dacă este convins că găteşte bine, Alain a spus: „Nepoţii mei aşa susţin”.
Deşi nu s-au arătat deloc impresionaţi, juraţii l-au trimis acasă cu un şorţ.
„Se zice că dacă farfuria e simplă, e şi bună, dar nu neaparat”, a spus Sorin Bontea înainte să-i dea un „da”.
„Nu-mi vine să cred că ai gătit pipotele într-o oră. Să faci ceva simplu e foarte greu”, i-a spus Chef Dumitrescu.
„Ceva banal, am făcut şi noi pipote la viaţa noastră, ştim cum stă treaba, dar foarte bun”, a concluzionat Scărlătescu.
(A.T.)